GO

Decanaat

Algemeen

In de hogere klassen moeten leerlingen keuzes maken met betrekking tot mogelijke vervolgopleidingen. De decanen kunnen de leerlingen hierin begeleiden. Er is een decaan voor de mavo en havo & vwo.

Wanneer je een gesprek wilt met de decaan maak dan via mail een afspraak je kunt ook even langskomen bij het kantoor van decanen: kamer 130. Afspraken met Wouter Modderkolk kun je ook zelf inplannen door deze link te klikken Als je een gesprek hebt dan kun je bij de spreekkamers op het bankje wachten.

Er zijn veel vragen waarop je het antwoord zelf kunt opzoeken. Voor dit soort vragen hebben we een website gemaakt: http://svszeist.dedecaan.net Alle informatie m.b.t. studie en beroep is daarop te vinden. Je moet je eerst aanmelden en dan kun je veel antwoorden zelf vinden. Bezoek de site regelmatig om even te kijken of er nog nieuwe activiteiten op staan!

De decanen bij ons op school zijn:

  • Monique Ricken (mavo)
  • Wouter Modderkolk (havo/vwo)

 

Keuzegids

De Keuzegids kan je zien als een onafhankelijke consumentengids die de kwaliteit van alle opleidingen beoordeelt en vergelijkt. Je kunt de keuzegids raadplegen door onderstaande link aan te klikken, je wordt vervolgens doorgeleidt naar de decanen site waar je met je account van dedecaan.net moet inloggen.
Heb je nog nooit ingelogd?  Maak dan hier een account aan.
Keuzegids Mbo
Keuzegids Hbo
Keuzegids Universiteiten