X
GO

Nieuws

Foto's pleinproject

Geplaatst op:

Bekijk de foto's hier

Het idee van het pleinproject is dat de leerlingen (en uiteraard ook de docenten) van onze school kunnen gaan genieten van een mooi, creatief en inspiratievol schoolplein waar ze ook veel op kunnen bewegen en sporten. We hebben alle leerlingen en docenten gevraagd om met zoveel mogelijk ideeën en wensen voor het schoolplein te komen. Uit al deze wensen is een selectie gemaakt tot het plan dat we samen met ouders, docenten en leerlingen gaan uitvoeren op 28, 29 september en 1 oktober.  

De leerlingen gaan dus én werken aan een mooi eigen schoolplein én ontzettend hun best doen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Michaelsactie. Van al het opgehaalde geld zal een deel besteed worden aan ons eigen pleinproject en het overgrote deel zal naar Join the Pipe gaan.

Er zullen ook twee watertappunten bij ons op school geplaatst worden en hierdoor ook twee op de basisschool Kimaswa SA Primary School in Kenia.Dit jaar zullen de leerlingen van de Stichtse Vrije School op 28 en 29 september hun jaarlijkse Michaelsactie houden voor stichting Join the Pipe. Dit is een stichting die zich inzet voor schoon drinkwater voor iedereen op aarde. Zij zullen geld ophalen met het verkopen van duurzame waterflessen en natuurlijk ook met allerlei ludieke acties. Het geld zal besteed worden aan watertappunten voor een dorp en een school in Kenia. Ook krijgen de kinderen daar dan net zoveel waterflessen als de leerlingen van de Stichtse Vrije School hier verkocht hebben: dus koop een fles!

Mocht u nog geen waterfles gekocht hebben en onze leerlingen niet tegen het lijf lopen op deze dagen dan kunt u altijd geld doneren via http://whydonate.nl/stichtse-vrije-school-zeist-join-the-pipe

Sta je op een foto, maar wil je dat liever niet? Stuur dan een email naar w.modderkolk[a]svszeist.nl, dan zal de foto worden verwijderd.

| Terug

Archief