GO

Laatste nieuws aanname

De aannameprocedure treft u aan op deze pagina

Aanmelding 7e klas schooljaar 2017-2018
  • Vanwege grote belangstelling is aanmelding voor de 7e klas niet meer mogelijk.
    Zelfs met een extra 7e klas (brugklas) hebben we onze limiet bereikt van het aantal brugklasleerlingen dat wij kunnen aannemen voor het schooljaar 2017/2018. Met vijf 7e klassen kunnen wij onze kleinschaligheid en kwaliteit vanuit onze signatuur goed borgen.
    Brugklasleerlingen die hoopten op een plekje in de tweede of derde ronde moeten wij helaas teleurstellen.
Communicatie over de aanname
  • Graag mailen naar aanmelding@svszeist.nl. U krijgt binnen een week een reactie van de aannamecommissie. 
  • Het is niet mogelijk om de aannamecommissie direct telefonisch te bereiken. Indien noodzakelijk zal na contact via email een (telefonische-) afspraak gemaakt worden
Aanmelding in het lopende schooljaar
  • Gedurende het schooljaar worden geen leerlingen aangenomen. De enige uitzondering is wanneer ouders met een zoon/ dochter op een vrije middelbare school naar onze regio verhuizen.

Aanmelding voor instroom in bestaande klassen

Aanmelden voor instroom in bestaande klassen is voor schooljaar 2017-2018 helaas niet meer mogelijk. De aanmeldingen worden niet behandeld op volgorde van binnenkomst. Indien er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen zullen we loten. U kunt de formulieren per post sturen naar het adres van de school, ter attentie van de aannamecommissie of in-gescand mailen naar aanmelding@svszeist.nl

Eind juni/begin juli weten we definitief of en hoeveel plaats er zal zijn per leerjaar. U wordt dan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld.
 
* na het begin van het derde leerjaar is instroom vanuit niet-vrijeschoolonderwijs niet meer mogelijk.