X
GO

Nieuws

Open dag, open lesmiddag en open lesavond

Geplaatst op:
Open dag, open lesmiddag en open lesavond

Dit jaar zijn er drie voorlichtingsmoment zodat leerlingen en ouder van klas 5/6 en groep 7/8 kennis kunnen maken met vrijeschoolonderwijs op de Stichtse.

 

Open dag - zaterdag 29 januari

Dit jaar start onze open dag om 10.00 in de vorm van een interactieve tv-uitzending live vanuit school gepresenteerd door onze leerlingen. Er is ook een live chat waar vragen gesteld kunnen worden. Klik hier voor de livestream!

Open lesmiddag - woensdag 2 februari

Op deze middag kunnen leerlingen proeven van het vrijeschoolonderwijs op de Stichtse. Leerlingen van vrijeschoolonderbouwen uit de regio worden via de school uitgenodigd en komen met (een gedeelte van) de klas. Leerlingen uit het reguliere onderwijs zij van harte welkom, zij kunnen zich inschrijven tijdens de open dag op zaterdag 29 januari.

Open lesavond - donderdag 3 februari

Deze avond is voor ouders van leerlingen in klas 5/6 en groep 7/8 om kennis te maken met ons onderwijs, de avond is niet geschikt voor leerlingen. Dit jaar is de open lesavond voor ouders in de vorm van een interactieve tv-uitzending vanuit school, ouders kunnen van tevoren en tijdens de open dag vragen stellen in de chat of per mail en die zullen worden meegenomen in de uitzending. 

 

| Terug

Bijlagen

  1. Poster-Voorlichting-SVS-2021-2022.jpg 7-10-2021 10:15:01

Archief