X
GO

Nieuws

Open dag en voorlichting

Geplaatst op:
Open dag en voorlichting

Open dag en voorlichting

 

Ondanks de huidige crisissituatie organiseren wij vanzelfsprekend ook dit jaar voorlichting voor leerlingen die belangstelling hebben voor onze school, ouders en leerlingen zijn van harte welkom!

 

Op deze pagina staat een overzicht van de verschillende voorlichtingsactiviteiten. Afhankelijk van de huidige crisissituatie en geldende maatregelen kunnen er aanpassingen worden gedaan, hou daarom onze website goed in de gaten.

 

 

 

Ouderavond klas 6 / groep 8

 

Wanneer?

Donderdag 28 januari om 20.00

Voor wie?

Voor ouders met een kind in klas 6 of groep 8

Wat?

Live online webinar voor ouders, rechtstreeks vanuit school. In de webinar zullen wij u vertellen over ons onderwijs en kunt u via de chat vragen stellen aan ons panel van experts. De webinar zal worden gepresenteerd door Jan Jaap Hubeek, bekend van o.a. zijn onderwijspodcasts #meesterwerk.  Inschrijven is niet nodig. Klik hier voor de livestream

 

Open dag

 

Wanneer?

Zaterdag 30 januari om 11.00

Voor wie?

Voor kinderen uit klas 6 / groep 8

Wat?

Welkom op onze open dag! Op zaterdag 30 januari start om 11.00 uur onze open dag in de vorm van een live online tv-uitzending rechtstreeks vanuit school. We hebben een geweldig leuk programma voor jullie in petto en inschrijven is niet nodig. De uitzending begint om 11.00 en duurt ongeveer twee uur. Binnenkort verschijnt hier ook een ‘boodschappenlijstje’ om mee te doen met de interactieve elementen. Hou deze pagina en onze socials dus in de gaten en tot zaterdag de 30ste om 11.00 uur! Klik hier voor de livestream!

 

Open lesmiddag

 

Wanneer?

In verband met de coronacrisis zal dit jaar geen open lesmiddag plaats vinden.

Voor wie?

Voor kinderen uit klas 6 / groep 8 (zonder begeleiding)

Wat?

Op deze middag kunnen leerlingen proeven van het onderwijs op de Stichtse Vrije School. 

Hoe?

De leerlingen van aangesloten onderbouwen worden uitgenodigd om samen met de klassenleerkracht naar de open lesmiddag te komen. Leerlingen uit het regulier onderwijs zullen zich op de open dag kunnen aanmelden om deel te nemen.

 

| Terug

Archief